1.-2.7.2022 Fortumin puisto, Imatra

UUTISET

Päiväkohtainen aikataulu 

 

Perjantai 1.7. 

17.00-17.45 Pelle Miljoona Band

18.00-18.45 JS16 & MR.B

19.15-20.00 Osmo’s Cosmos

20.30-21.30 Mikael Gabriel 

22.00-23.00 Abreu

23.30-00.30 Elastinen

Lauantai 2.7. 

18.00-18.45 Remu Plays Hurriganes

19.15-20.00 Bess

20.30-21.30 Teflon Brothers

22.00-23.00 Reino Nordin

23.30-00.30 Neljä Ruusua 

POWER FESTIVAL 2022 - Fortumin puisto, Imatra 1.-2. heinäkuuta 2022

Julkaistu 10.2.2022

Fortumin puisto, Imatra 1. & 2. heinäkuuta 2022

IMATRANAJON YHTEYDESSÄ JÄRJESTETTÄVÄ POWER FESTIVAL TÄYDENTÄÄ ARTISTIKATTAUSTAAN!

* Elastinen * ABREU * Teflon Brothers * Neljä Ruusua * BESS * Osmo’s
Cosmos * Reino Nordin * Pelle Miljoona Band * Remu Plays Hurriganes *Mikael Gabriel * JS16 & Mr.B 

Power Festival on idyllisessä ja kauniissa Fortumin Puistossa sekä Imatran Kosken välittömässä läheisyydessä järjestettävä musiikkifestivaali. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä legendaarisen Imatranajon yhteydessä, jota on järjestetty Suomessa jo vuodesta 1962 lähtien.  Festivaalin esiintyjäkattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä.

Imatralla nähdään Emma-palkittu, kultaa ja moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien tekijä Reino Nordin, Suomi-rockin ja –punkin ikitoteemi Pelle Miljoona Band, legendaarisen Hurriganes-yhtyeen sielu ja sydän, energinen rock-ikoni Remu Aaltonen ja hänen luotsaamansa Remu Plays Hurriganes ja tuplaplatinaa albumeillaan myynyt, suoratoistopalveluissa yli 200 miljoonan kuuntelukertoja saavuttanut ja lukuisia kertoja Spotifyn ykköseksi kivunnut Mikael Gabriel.

Mukana on myös kansainvälisesti menestynyt, mm. Bomfunk MC’s –yhtyeen ja Daruden taustavaikuttajana tunnettu muusikko ja musiikkituottaja JS16 eli Jaakko Salovaara solistinaan elektronista musiikkia esittävän Mighty 44 –yhtyeen laulusolisti Mr.B. – JS16 on luvannut esittää Power Festivalilla niin vanhoja klassikoita kuin aivan uutta, ennenkuulumatonta musiikkituotantoaan.

Jo aiemmin Power Festivalin esiintymiskattaukseen on vahvistettu suomalaisten räppäreiden eliittiin kuuluva Elastinen, viimeisimmässä Vain Elämää –tv-ohjelmassakin nähty ABREU (Anna Abreu), rap-, pop- ja dance-musiikkia esittävä Teflon Brothers (Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli), alkuperäiskokoonpanossa yhä edelleen esiintyvä Neljä Ruusua ja vuonna 2017 debyyttinsä tehnyt, poppia ja housea musiikissaan yhdistelevä BESS (Essi Launimo) sekä Imatran lahja suomalaiselle musiikkielämälle, jo neljännesvuosisadan ajan ympäri Suomea menestyksellisesti keikkaillut Osmo’s Cosmos.

Sähäkkä ja rouheaääninen BESS tavoittelee UMK-kappaleellaan ”Ram pam pam” Suomen edustajan paikkaa Eurovision laulukilpailussa, joka järjestetään Torinossa, Italiassa toukokuussa. Menestyksen merkit ovat ilmassa, sillä ”Ram pam pam” ehti jo nousta Suomen Spotify–listan ykköseksi.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu festivaali, joka tarjoaa viikonlopun täynnä musiikkia, iloa ja juhlaa. Festari on täynnä elämyksiä ja kokemuksia, jossa on mahdollista kokea huipputason keikkoja, mahtavia ruoka – ja juomaelämyksiä, sekä suurenmoista yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäristössä, jollaista ei muualta Suomesta löydy. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa, toimi ajoissa varmista pääsysi Kaakkois-Suomen huikeimpaan festarikokemukseen!

 

POWER FESTIVAL 2022 - Fortumin puisto, Imatra 1.-2. heinäkuuta 2022

Julkaistu 23.11.2021

Fortumin puisto, Imatra 1. & 2. heinäkuuta 2022

www.powerfestival.fi

IMATRANAJON YHTEYDESSÄ JÄRJESTETTÄVÄ MUSIIKKIFESTIVAALI JULKAISEE ENSIMMÄISET ARTISTIT!

Power Festival on Imatranajo 2022 -tapahtuman yhteydessä, Imatralla järjestettävä musiikkifestivaali heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Festivaalin tapahtumapaikka on luonnonkaunis ja viihtyisä Fortumin puistoalue, Vuoksen rannalla, kivenheiton päässä Imatranajon kilparadasta. Kaksipäiväinen Power Festival täydentää legendaarisen Imatranajon road racing -kilpailun ohjelmatarjontaa. 

Power Festivalin monipuolisessa artistikattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä. Festivaalin jyhkeälle esiintymislavalle nousevat perjantai- ja lauantai-iltana muun muassa seuraavat artistit:

Suomalaisten räppäreiden eliittiin kuuluva Elastinen, viimeisimmässä Vain Elämää –tv-ohjelmassakin nähty ABREU (Anna Abreu), rap-, pop- ja dance-musiikkia esittävä Teflon Brothers (Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli), alkuperäiskokoonpanossa yhä edelleen esiintyvä Neljä Ruusua ja vuonna 2017 debyyttinsä tehnyt, poppia ja housea musiikissaan yhdistelevä BESS (Essi Launimo) sekä Imatran lahja suomalaiselle musiikkielämälle, jo neljännesvuosisadan ajan ympäri Suomea menestyksellisesti keikkaillut Osmo’s Cosmos. Osmo’s Cosmos teki huikeita katsojamääriä keränneen Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily –elokuvaan tarttuvan tunnusbiisin nimeltä “Hauskaa” ja koko poppoo nähdään väkevässä vauhdissa itse elokuvassakin.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu musiikkitapahtuma, joka tarjoaa viikonlopun täydeltä musiikkia, iloa ja juhlaa. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa. Toimi ajoissa ja varmista pääsy Kaakkois-Suomen huikeimpaan festivaalielämykseen!

Copyright © 2022 Powerfestival