1.-2.7.2022 Fortumin puisto, Imatra

UUTISET

POWER FESTIVAL 2022 - Fortumin puisto, Imatra 1.-2. heinäkuuta 2022

Julkaistu 23.11.2021

Fortumin puisto, Imatra 1. & 2. heinäkuuta 2022

www.powerfestival.fi

IMATRANAJON YHTEYDESSÄ JÄRJESTETTÄVÄ MUSIIKKIFESTIVAALI JULKAISEE ENSIMMÄISET ARTISTIT!

Power Festival on Imatranajo 2022 -tapahtuman yhteydessä, Imatralla järjestettävä musiikkifestivaali heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Festivaalin tapahtumapaikka on luonnonkaunis ja viihtyisä Fortumin puistoalue, Vuoksen rannalla, kivenheiton päässä Imatranajon kilparadasta. Kaksipäiväinen Power Festival täydentää legendaarisen Imatranajon road racing -kilpailun ohjelmatarjontaa. 

Power Festivalin monipuolisessa artistikattauksessa nähdään maamme suosituimpia ja ajankohtaisimpia esiintyjiä. Festivaalin jyhkeälle esiintymislavalle nousevat perjantai- ja lauantai-iltana muun muassa seuraavat artistit:

Suomalaisten räppäreiden eliittiin kuuluva Elastinen, viimeisimmässä Vain Elämää –tv-ohjelmassakin nähty ABREU (Anna Abreu), rap-, pop- ja dance-musiikkia esittävä Teflon Brothers (Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli), alkuperäiskokoonpanossa yhä edelleen esiintyvä Neljä Ruusua ja vuonna 2017 debyyttinsä tehnyt, poppia ja housea musiikissaan yhdistelevä BESS (Essi Launimo) sekä Imatran lahja suomalaiselle musiikkielämälle, jo neljännesvuosisadan ajan ympäri Suomea menestyksellisesti keikkaillut Osmo’s Cosmos. Osmo’s Cosmos teki huikeita katsojamääriä keränneen Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily –elokuvaan tarttuvan tunnusbiisin nimeltä “Hauskaa” ja koko poppoo nähdään väkevässä vauhdissa itse elokuvassakin.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu musiikkitapahtuma, joka tarjoaa viikonlopun täydeltä musiikkia, iloa ja juhlaa. Power Festival on täynnä sähköä ja energiaa. Toimi ajoissa ja varmista pääsy Kaakkois-Suomen huikeimpaan festivaalielämykseen!

Copyright © 2022 Powerfestival