fbpx

Power Festival 2023 Järvenpään Rantapuisto, Järvenpää 4. & 5. elokuuta 2023

Power Festival on energinen festivaali, joka rantautuu Järvenpään Rantapuistoon 4. & 5. päivä elokuuta 2023. Power Festival tarjoaa loppukesän huipennuksen, jossa nähdään kotimaisia huippuartisteja, sekä myös kansainvälisiä tunnettuja nimiä.

”Järvenpää on vakiinnuttanut asemansa kesäfestarikaupunkina. Haluamme jatkaa tätä asemaa Power Festival -tapahtuman kautta. Festivaaleilla tullaan näkemään ja kuulemaan suomalaisia ja ulkomaalaisia huippuesiintyjiä, joista meidän koko festaritiimi on ylpeä.”

– Juha Saapunki, Power Festivalin promoottori.

Power Festivalin kansainvälisinä artistivieraina nähdään yli neljä miljardia YouTube -katselukertaa kerännyt INNA, sekä Mr. Saxobeat hitistä tunnettu dance-pop -ikoni Alexandra Stan. Lisäksi kattausta täydentävät suomalaiset huippunimet Erin ja Irina, huikeaääninen Kasmir, hiljattain uuden albumin julkaissut Mikael Gabriel, Suomen kesä-hitistään tunnettu Olli Halonen ja viime kesänä 20min -hitillä Spotify-ennätyksiä rikkonut Isac Elliot. Lisäksi Power Festivalin lauteille nousee energisistä suomirap -biiseistään tuttu Mouhous, sekä Vauhti Kiihtyy -megahitillään Suomen kuumimmaksi bilebändiksi noussut Portion Boys. Festivaalin kattaukseen julkaistaan keväällä vielä lisää huippunimiä.

Kaksipäiväinen Power Festival tulee korvaamaan Järvenpää Soi-festivaalin jättämän aukon Järvenpään kesän tapahtumakalenterissa. Festivaali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja Järvenpään rautatieasema sijaitsee vain 600 metrin päässä festivaalialueelta. Tunnelmallinen Rantapuisto on Järvenpään keskustan kupeessa, josta myös muut julkisen liikenteen palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Power Festival on täysi-ikäisille suunnattu tapahtuma, joka tarjoaa musiikkia, iloa, naurua ja juhlaa viikonlopun täydeltä. Festivaalin ikäraja on 18-vuotta ja kaikki lippukategoriat ovat myynnissä 17.1.2023 klo 09.00 alkaen osoitteessa (www.tiketti.fi).

LIPUT:
Tapahtuma on K-18.

Perjantaina 4.8.2023
Sisäänpääsylippu
59,90 €
VIP-lippu
129,90 €

Lauantaina 5.8.2023
Sisäänpääsylippu
59,90 €
VIP-lippu
129,90 €

Kahden päivän liput 4.-5.8.2023
Sisäänpääsylippu
89,90 €
VIP-lippu
189,90 €

Artistit:

Perjantaina 4.8.2023

Inna
Irina
Kasmir
Mikael Gabriel
Olli Halonen

Lauantaina 5.8.2023
Alexandra Stan
Erin
Isac Elliot
Mouhous
Portion Boys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *