1.-2.7.2022 Fortumin puisto, Imatra

Aikataulut

Festivaali järjestetään molempina päivinä klo: 16.00 – 24:00 välisenä aikana. Tarkemmat päiväkohtaiset kellonajat julkaistaan kesäkuussa 2022.

Perjantai 1.7.2022

Abreu
Elastinen
Osmos Cosmos
+ monia muita tulossa!

Lauantai 2.7.2022

Bess
Teflon Brothers
Neljä Ruusua
+ monia muita tulossa!

Aluekartta

Aluekartta palveluineen julkaistaan viimeistään kesäkuussa 2022.

Saavutettavuus

Festivaalikenttä on puistomainen alue, joka koostuu nurmialueesta sekä hiekka-alueista. Teemme parhaamme, jotta festivaalivieraat pääsevät nauttimaan festivaalista liikuntarajoitteista huolimatta. Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa, mutta VIP – liput on ostettava erikseen myös avustajalle. Alueelta löytyy korotettu katsomo sekä liikuntarajoitteisille henkilöille soveltuva WC – tila.

Turvallisuus

Meille on ensisijaisen tärkeää, että festivaalivieraamme saavat nauttia turvallisesti festivaaliviikonlopusta yhdessä ystävien ja muiden festivaalivieraiden kanssa. Festivaalilla työskentelevät ammattitaitoiset järjestyksenvalvojat ja ensiapuhenkilökunta, joiden tehtävänä on varmistaa tapahtuman turvallienn kulku sekä ennaltaehkäistä mahdolliset vaaratilanteet. Tavoitteenamme on rakentaa Power Festivalista tapahtuma, jonne asiakkaiden on turvallista tulla viihtymään. 

Koronapandemian osalta Power Festival seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja tilanteen kehittymistä. Tulemme järjestämään festivaalin täysimääräisenä tapahtumana mikäli koronatilanne sen sallii. Tiedotamme lähempänä tapahtumaa mahdollisista koronaan liittyvistä erityisjärjestelyistä viranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Mikäli tapahtuma peruuntuu koronaan liittyvien syiden vuoksi, käy ostettu lippu sellaisenaan seuraavana vuonna tai halutessaan lipun voi myös palauttaa.

Mainostajat ja yritykset

Power Festivalin takana on tapahtuma-alan huippuammattilaisia, joilla on yhdessä jopa 50 vuoden sekä usein kymmenien suurtapahtumien kokemus tapahtumanjärjestämisestä. Vastuullinen tapahtumien järjestäminen on arvo, jota olemme aina vaalineet tekemisessämme ja siitä olemme myös tunnettuja.

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.
Mikäli tapahtumayhteistyö kiinnostaa ota yhteyttä osoitteeseen: info@powerfestival.fi

Median akkreditointi: info@powerfestival.fi

Mainitse viestissäsi

 1. Edustamasi media
 2. Nimesi
 3. Yhteystietosi
 4. Toimenkuvasi

Vastaamme mahdollisemmin nopeasti ja sovimme yhdessä sujuvan sisäänpääsyn festivaaliin sekä mediapisteelle. Haastattelupyynnöt käsitellään ennen festivaalia ja ne tulee lähettää yllä mainittuun osoitteeseen viimeistään 14vrk ennen tapahtumaa. 

Yleistä

Turvallisuus

Kaikkien pullojen, tölkkien, aseiden, kovien esineiden, sateenvarjojen ja muiden näkyvyyttä häiritsevien esineiden sekä omien alkoholijuomien tuonti tapahtuma-aluelle on kiellettyä. Suurissa yleisötapahtumissa liikkuu aina myös näpistelijöitä ja varkaita. Pidä siis huoli henkilökohtaisista tavaroistasi. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Imatran poliisiasemalle, josta niitä voi tiedustella.

Sinä

Toivomme, että yleisö viihtyy ja että jokaiselle kävijälle jäisi mahdollisimman positiivinen kokemus tapahtumasta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa alueelta henkilöitä, jotka toiminnallaan vaarantavat muun yleisön turvallisuuden.

Festarialue

Festarialueella on infopiste, josta löydät tarvittavat vastaukset kysymyksiisi tarvittaessa.

Alueelta löytyy myös:
Ruokamyyntipisteitä
Oheistoiminta-alueita
Baareja ja anniskelupisteitä
WC – tiloja
Ensiapu- ja terveydenhuoltopiste

Ikäraja
Power Festivalin ikäraja on K18.

Narikka

Sisääntulon yhteydessä löytyy maksullinen ja vartioitu narikka, jonne voi jättää tavaroita talteen.

Sijainti

Google Maps Kartta
https://goo.gl/maps/LdAuvgjRZoe1xK1XA

Roskat

Festivaalialueella sijaitsee jäteastioita, joihin toivomme kävijöiden vievän roskansa.  Käytämme vai biohajoavia välineitä. Alueella partioi myös siistijöitä. Säästetään yhdessä alueen luontoa viettämällä yhdessä ihana ja vastuullinen viikonloppu.

Mitä mukaan Power festivaaliin

Suosittelemme, että asiakkaat ottavat mukaan ainakin seuraavat:

 • Sadesuoja (myynnissä myös alueella)
 • Lämmin pusero tai takki
 • Hyvät kengät
 • Kamera (meillä saa ja pitääkin kuvata sekä ennen kaikkea jakaa kuvia)
 • Puhelin
 • Korvatulpat
 • Hyvää festivaalimieltä <3
Copyright © 2022 Powerfestival