1.-2.7.2022 Fortumin puisto, Imatra

Aikataulut

Festivaali järjestetään molempina päivinä klo: 16.00 – 24:00 välisenä aikana. Tarkemmat päiväkohtaiset kellonajat julkaistaan kesäkuussa 2022.

Perjantai 1.7.2022

Abreu
Elastinen
JS16 & Mr.B.
Mikael Gabriel
Osmo’s Cosmos
Pelle Miljoona

Lauantai 2.7.2022

Bess
Neljä Ruusua
Reino Nordin
Remu Plays Hurriganes
Teflon Brothers

Aluekartta

Aluekartta palveluineen julkaistaan viimeistään kesäkuussa 2022.

Bussikuljetukset

Tiedot bussikuljetuksista Imatranajoon ja Power Festivalille löytyvät alla olevasta linkistä:

-> Bussikuljetukset Power Festivalille ja Imatranajoon

Saavutettavuus

Festivaalikenttä on puistomainen alue, joka koostuu nurmialueesta sekä hiekka-alueista. Alue ei sovellu erityisen hyvin liikuntarajoitteisille, mutta teemme parhaamme, jotta kaikki festivaalivieraat pääsisivät nauttimaan festivaalista liikuntarajoitteista huolimatta. Pyydämme liikuntarajoitteisia vieraita ottamaan etukäteen yhteyttä osoitteeseen info@powerfestival.fi, jotta osaamme varautua paremmin ja saamme järjestettyä parhaan mahdollisen kokemuksen myös liikuntarajoitteisille henkilöille.  

Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa, mutta VIP – liput on ostettava erikseen myös avustajalle. Alueelta löytyy liikuntarajoitteisille henkilöille soveltuva WC – tila.

Hae talkoolaiseksi

Power Festival hakee talkoolaisia erilaisiin tehtäviin, joita ovat mm. alueen siivous, rakennus -ja somistustehtävät, sekä apukädet lavoilla ja muissa tehtävissä. Talkoolaisuus Power Festivalilla edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.

Talkoopäivinä tarjoamme lämpimän ruoan sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Halutessasi saat todistuksen talkoilustasi. Lisäksi talkoolaiset saavat 7h työvuoroa vastaan palkkioksi yhden päivän festivaalilipun, Imatranajon lipun, sekä tietysti mahdollisuuden nauttia keikoista ja huikeasta festariviikonlopusta myös talkoovuoron ohessa. Power Festivalilla ei ole mahdollisuutta järjestää majoitusta talkoolaisille. 

Talkoohakemuksia voi lähettää osoitteeseen info@powerfestival.fi.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi:

 1. Hakijan koko nimi
 2. Puhelinumero
 3. Sähköpostiosoite
 4. Syntymäaika
 5. Kokemus ja osaaminen vapaamuotoisesti
 6. Toivotut talkootehtävät

Turvallisuus

Kaikkien pullojen, tölkkien, aseiden, kovien esineiden, sateenvarjojen ja muiden näkyvyyttä häiritsevien esineiden sekä omien alkoholijuomien tuonti tapahtuma-aluelle on kiellettyä. Suurissa yleisötapahtumissa liikkuu aina myös näpistelijöitä ja varkaita. Pidä siis huoli henkilökohtaisista tavaroistasi. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Imatran poliisiasemalle, josta niitä voi tiedustella.

Meille on ensisijaisen tärkeää, että festivaalivieraamme saavat nauttia turvallisesti festivaaliviikonlopusta yhdessä ystävien ja muiden festivaalivieraiden kanssa. Festivaalilla työskentelevät ammattitaitoiset järjestyksenvalvojat ja ensiapuhenkilökunta, joiden tehtävänä on varmistaa tapahtuman turvallinen kulku sekä ennaltaehkäistä mahdolliset vaaratilanteet. Tavoitteenamme on rakentaa Power Festivalista tapahtuma, jonne asiakkaiden on turvallista tulla viihtymään.

Festivaalialueen palvelut

 • Ruokamyyntipisteitä
 • Oheistoiminta-alueita
 • Baareja ja anniskelupisteitä
 • WC – tiloja
 • Ensiapu- ja terveydenhuoltopiste

Ikäraja

Power Festivalin ikäraja on 18-vuotta.

Narikka

Sisääntulon yhteydessä löytyy maksullinen ja vartioitu narikka, jonne voi jättää tavaroita talteen.

Löytötavarat

Festivaalin aikana löytötavaroita voi tiedustella festivaalialueen narikasta. Mikäli löydät alueelta hukkuneita esineitä, toimita ne festivaalialueen narikkaan.

Sijainti

Google Maps Kartta
https://goo.gl/maps/LdAuvgjRZoe1xK1XA

Roskat

Festivaalialueella sijaitsee jäteastioita, joihin toivomme kävijöiden vievän roskansa.  Käytämme vai biohajoavia välineitä. Alueella partioi myös siistijöitä. Säästetään yhdessä alueen luontoa viettämällä yhdessä ihana ja vastuullinen viikonloppu.

Mitä mukaan Power festivaaliin

Suosittelemme, että asiakkaat ottavat mukaan ainakin seuraavat:

 • Sadesuoja (myynnissä myös alueella)
 • Lämmin pusero tai takki
 • Hyvät kengät
 • Kamera (meillä saa ja pitääkin kuvata sekä ennen kaikkea jakaa kuvia)
 • Puhelin
 • Korvatulpat
 • Hyvää festivaalimieltä <3

Mainostajat ja yritykset

Power Festivalin takana on tapahtuma-alan huippuammattilaisia, joilla on yhdessä jopa 50 vuoden sekä usein kymmenien suurtapahtumien kokemus tapahtumanjärjestämisestä. Vastuullinen tapahtumien järjestäminen on arvo, jota olemme aina vaalineet tekemisessämme ja siitä olemme myös tunnettuja.

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.
Mikäli tapahtumayhteistyö kiinnostaa ota yhteyttä osoitteeseen: info@powerfestival.fi

Median akkreditointi: info@powerfestival.fi

Mainitse viestissäsi

 1. Edustamasi media
 2. Nimesi
 3. Yhteystietosi
 4. Toimenkuvasi

Vastaamme mahdollisemmin nopeasti ja sovimme yhdessä sujuvan sisäänpääsyn festivaaliin sekä mediapisteelle. Haastattelupyynnöt käsitellään ennen festivaalia ja ne tulee lähettää yllä mainittuun osoitteeseen viimeistään 14vrk ennen tapahtumaa. 

Artistien haastattelupyynnöt voi lähettää osoitteseen sami.vepsalainen@powerfestival.fi 

Copyright © 2022 Powerfestival