2.-3.7.2021 Fortum Puisto Imatra

Mikä on Power Festivaali?

Power Festivaali on musiikkifestivaali, joka järjestetään vuosittain idyllisessä ja kauniissa Fortumin Puistossa sekä Imatran Kosken välittömässä läheisyydessä. Power Festivaali järjestetään vuosittain perinteisen ja huippusuositun Imatran Ajojen yhteydessä.

Power Festival on täysi-ikäisille hyvän musiikin ystäville suunnattu musiikkijuhla, jossa esiintyvät aina Suomen suosituimmat ja ajankohtaisimmat artistit. Festivaalin tarkoitus on tarjota hauska viikonloppu, joka on täynnä musiikkia, iloa ja juhlaa. 

Power festivaali on täynnä myös elämyksiä ja kokemuksia, jossa on mahdollista kokea huipputason keikkoja, mahtavia ruoka – ja juomaelämyksiä sekä suurenmoista yhteenkuuluvuuden tunnetta ympäristössä, jollaista ei muualta Suomesta löydy. WE <3 Imatra.

Power Festival on nimensä mukaisesti myös täynnä sähköä ja energiaa. Festivaali tuotetaan täysin vesienergian voimalla, joka on kansainvälisellä tasollakin ainutlaatuista ja siitä me järjestäjät olemmekin erityisen ylpeitä.

Tapahtumaan odotetaan yhteensä 10.000 kävijää, joten toimithan ajoissa lipun ostamisen kanssa niin varmistat pääsysi Itä – Suomen suurimpaan musiikkijuhlaan. 

Aikataulut

Tarkemmat päiväkohtaiset kellonajat julkaistaan kesäkuussa 2021.

Festivaali järjestetään molempina päivinä klo: 15.00 – 24.00 välisenä aikana.
Esiintyjien välissä musiikista tunnelmasta vastaavat Suomen suosituimmat deejiit.

Perjantai 2.7.2021

Abreu
Aste
JS16 & MR.B (Bomfunk MC’s)
Mikael Gabriel
Reino Nordin

Lauantai 3.7.2021

Erika Vikman
Klamydia
Michael Monroe
Pete Parkkonen
Remu plays Hurriganes

Aluekartta

Aluekartta palveluineen julkaistaan viimeistään kesäkuussa 2021.

Saavutettavuus

Festivaalialue on puistomainen, joka koostuu nurmialueesta sekä hiekka-alueista. Teemme kaikkemme, että ihan meistä jokainen pystyy nauttimaan festivaalista liikuntarajoitteista huolimatta ilman haasteita. Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa, jolloin avustaja ei tarvitse erillistä lippua. VIP – lippujen ruokailua avustaja ei kuitenkaan pysty valitettavasti nauttimaan ilman oman VIP – lipun hankintaa. Alueelta löytyy myös korotettu katsomo sekä liikuntarajoitteisille soveltuvat WC – tilat.

Turvallisuus

Turvallinen tapahtuma on arvo, josta emme koskaan tingi ja josta meidät tapahtumajärjestäjinä myös alalla tunnetaan.

Meille on ensisijainen tärkeää, että festivaalivieraamme saavat nauttia turvallisesti festivaaliviikonlopusta nauraen, iloiten ja yhdessä ystävien kanssa. Emme säästä turvallisuuteen liittyvissä koskaan vaan päinvastoin toimimme aina jopa yli viranomaisten suositusten.

Festivaalissa työskentelee massiivinen joukko järjestyksenvalvojia, ensiaputaitoisia sekä koordinaattoreita, joiden tehtävänä on vain ja ainoastaan varmistaa tapahtuman turvallinen kulku sekä ennaltaehkäistä mahdolliset vaaratilanteet.

Haluamme, että Power Festival on tapahtuma, jonne on turvallista tulla.

Koronapandemian osalta seuraamme päivittäin tilanteen kehittymistä ja otamme asian vakavasti.

Power Festivaali seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä jatkuvasti. Tulemme järjestämään festivaalin täysimääräisenä tapahtumana mikäli koronatilanne sen sallii. Tiedotamme lähempänä tapahtumaa erilaisista koronaan liittyvistä järjestelyistä sen hetkisen tilanteen vaativalla tavalla ja tarvittaessa sitä muokataan vastaamaan viranomaisten ohjeistusta. Mikäli tapahtuma peruuntuu Koronaan liittyvien syiden vuoksi, käy ostettu lippu sellaisenaan seuraavana vuonna tai halutessaan lipun voi myös palauttaa.

Mainostajat ja yritykset

Power Festivalin takana on tapahtuma-alan huippuammattilaisia, joilla on yhdessä jopa 50 vuoden sekä usein kymmenien suurtapahtumien kokemus tapahtumanjärjestämisestä. Vastuullinen tapahtumien järjestäminen on arvo, jota olemme aina vaalineet tekemisessämme ja siitä olemme myös tunnettuja.

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.
Mikäli ajatus kiinnostaa olethan yhteydessä: info@powerfestival.fi

Media

Median akkreditointi: info@powerfestival.fi
Mainitse viestissäsi

 1. Edustamasi media
 2. Nimesi
 3. Yhteystietosi
 4. Toimenkuvasi

Vastaamme mahdollisemmin nopeasti ja sovimme yhdessä sujuvan sisäänpääsyn festivaaliin sekä mediapisteelle. Tapahtumassa on tietyin rajoituksin ja erikseen sovituilla tavoilla mahdollista haastatella esiintyjiä, järjestäjiä sekä yhteistyökumppaneita.

Usein kysyttyä koronasta

Toteutuuko Power Festival 2021 ja onko tapahtuma turvallinen?

Power Festivalin järjestelyt etenevät normaalisti ja työskentelemme sillä ajatuksella, että festivaali järjestetään suunnitelluin tavoin. Tämän mittakaavan festivaali vaatii lähes vuoden työn sekä hyvin tarkkaa suunnittelua ja ennakointia, joten otamme kaiken huomioon jo hyvissä ajoin. Koronatilanne on tuonut paljon epävarmuutta tapahtuma-alalle, joka tietysti vaikuttaa meihin järjestäjiin mutta myös asiakkaisiin. Olemme kuitenkin vakuuttuneita, että tilanne helpottuu heinäkuuhun mennessä. Toimimme vastuullisesti ja se näkyy aina tavassamme tuottaa tapahtumia. Panostamme suuresti terveyteen, turvallisuuteen sekä hygieeniaan. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistusta ja otamme sen vakavasti. Näistä syistä voimme todeta, että Power Festivaali on turvallinen paikka juhlia ja nauttia elämästä.

 

Mitä jos Power Festivaali perutaan, saanko silloin rahani takaisin?

Jos koronatilanne ei sallisi tapahtuman järjestämistä, liput hyvitetään asiakkaille Tiketin ja Lippu.fi toimitusehtojen mukaisesti täysimääräisinä poislukien palvelumaksua, jonka lippu.fi ja tiketti pitävät itsellään. Lippujen palautuksista voit lukea tästä ja tästä (tiketti ja lippu.fi).

 

Kysymyksiä?

Mikäli sinua askarruttaa mikä tahansa asia, olethan meihin yhteydessä info@powerfestival.fi.

Yleistä

Turvallisuus
Kaikkien pullojen, tölkkien, aseiden, kovien esineiden ja omien alkoholijuomien tuonti tapahtuma-aluelle on kiellettyä! Suurissa yleisötapahtumissa liikkuu aina myös näpistelijöitä ja varkaita. Pidä huoli tavaroistasi. Älä jätä mihinkään mitään minkä et halua katoavan. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Imatran poliisiasemalle, josta niitä voi tiedustella.

Sinä
Toivomme, että yleisö viihtyy ja että jokaiselle kävijälle jäisi mahdollisimman positiivinen kokemus tapahtumasta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden poistaa alueelta henkilö, joka toimillaan vaarantaa muun yleisön turvallisuuden.

Festarialue
Festarialueella on infopiste, josta löydät tarvittavat vastaukset kysymyksiisi tarvittaessa.
Alueella on myös:
Ruokamyyntipisteitä
Oheistoiminta-alueita
Baareja ja anniskelupisteitä
WC – tiloja
Ensiapu- ja terveydenhuoltopiste

Ikäraja
Power Festivalin ikäraja on ehdoton 18 – vuotta.

Narikka
Sisääntulon yhteydessä löytyy palvelualtis narikka, jonne voi jättää tavaroita talteen pienestä lisämaksusta.

Sijainti
Google Maps Kartta
https://goo.gl/maps/LdAuvgjRZoe1xK1XA

Roskat
Festivaalialueella sijaitsee jäteastioita, joihin toivomme kävijöiden vievän roskansa.  Käytämme vai biohajoavia välineitä. Alueella partioi myös siistijöitä. Säästetään yhdessä alueen luontoa viettämällä yhdessä ihana ja vastuullinen viikonloppu.

Mitä mukaan Power festivaaliin
Suosittelemme, että asiakkaat ottavat mukaan ainakin seuraavat:

 • Sadesuoja (myynnissä myös alueella)
 • Lämmin pusero tai takki
 • Hyvät kengät
 • Kamera (meillä saa ja pitääkin kuvata sekä ennen kaikkea jakaa kuvia)
 • Puhelin
 • Särkylääkettä
 • Korvatulpat
 • Hyvää festivaalimieltä <3
Copyright © 2021 Powerfestival