1.-2.7.2022 Fortumin puisto, Imatra

Päiväkohtainen aikataulu

Festivaali alueen portit avataan klo 16:00 perjantaina sekä lauantaina. 

Perjantai 1.7.2022

16:45-17:30 Pelle Miljoona Band
17:45-18:30 Js16 & Mr.B
19:00-20:00 Osmo’s Cosmos
20:45-21:45 Mikael Gabriel
22:30-23:15 Abreu
00:00-00.55 Elastinen

Lauantai 2.7.2022

18:00-18:45 Remu Plays Hurriganes
19:15-20:00 Bess
20:30-21:30 Teflon Brothers
22:15-23:15 Reino Nordin
00:00-00.55 Neljä Ruusua

Aluekartta

Alueelle saapuminen

Imatrankosken tien suunnasta  pääsee festivaalialueen portille 1 ja Imatran Ajojen suunnasta pääsee portille 2.

Kutsuvieraat

Kutsuvierasliput sekä VIP liput haetaan kutsuvieras pisteeltä joka sijaitsee osoitteessa Imatrankoskentie 3. 

Löytötavarat

Festivaalin aikana kadonneita esineitä voi tiedustella festivaalialueen narikasta tai info pisteeltä. Festivaalin jälkeen kadonneet esineet toimitetaan Suomen löytötavarapalveluun.

Ikäraja

Festivaalin ikäraja on 18-vuotta. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi pyydettäessä kuvallisella henkilöllisyystodistuksella.

Saavutettavuus

Festivaalikenttä on puistomainen alue, joka koostuu nurmialueesta sekä hiekka-alueista. Alue ei sovellu erityisen hyvin liikuntarajoitteisille, mutta teemme parhaamme, jotta kaikki festivaalivieraat pääsisivät nauttimaan festivaalista liikuntarajoitteista huolimatta. Pyydämme liikuntarajoitteisia vieraita ottamaan etukäteen yhteyttä osoitteeseen info@powerfestival.fi, jotta osaamme varautua paremmin ja saamme järjestettyä parhaan mahdollisen kokemuksen myös liikuntarajoitteisille henkilöille. 

Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa, mutta VIP – liput on ostettava erikseen myös avustajalle. Alueelta löytyy liikuntarajoitteisille henkilöille soveltuva WC – tila.

Hae talkoolaiseksi

Power Festival hakee talkoolaisia erilaisiin tehtäviin, joita ovat mm. alueen siivous, rakennus -ja somistustehtävät, sekä apukädet lavoilla ja muissa tehtävissä. Talkoolaisuus Power Festivalilla edellyttää vähintään 18-vuoden ikää.

Talkoopäivinä tarjoamme lämpimän ruoan sekä juotavaa, kuten kahvia ja mehua. Halutessasi saat todistuksen talkoilustasi. Lisäksi talkoolaiset saavat 7h työvuoroa vastaan palkkioksi yhden päivän festivaalilipun, Imatranajon lipun, sekä tietysti mahdollisuuden nauttia keikoista ja huikeasta festariviikonlopusta myös talkoovuoron ohessa. Power Festivalilla ei ole mahdollisuutta järjestää majoitusta talkoolaisille. 

Talkoohakemuksia voi lähettää osoitteeseen info@powerfestival.fi.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi:

 1. Hakijan koko nimi
 2. Puhelinumero
 3. Sähköpostiosoite
 4. Syntymäaika
 5. Kokemus ja osaaminen vapaamuotoisesti
 6. Toivotut talkootehtävät

Turvallisuus

Tapahtuman portilla on turvatarkastus. Voit osaltasi nopeuttaa turvatarkastusta jättämällä kielletyt esineet ja aineet alueen ulkopuolelle. Turvatarkastuksessa tyhjennä taskusi erilliseen astiaan, avaa kantamuksesi valmiiksi ja noudata järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Alueella on tallentava kameravalvonta. 

Kielletyt esineet ja aineet:

 • Järjestyslain nojalla kiellettyjä esineet, huumausaineeksi luokitellut aineet, laittomat esineet tai aineet
 • Alkoholijuomat
 • Omat eväät ja juomat
 • Esineet ja aineet, jotka kokonsa tai ominaisuuksien puolesta eivät sovellu yleisötilaisuuteen tuotavaksi tai käytettäväksi, esimerkiksi sateenvarjot, yli 1 metrin mittaiset tangot, sakset, monitoimityökalut, pyrotuotteet, ilotulitteet, muut näkyvyyttä estävät laitteet ja tavarat, polkupyörät, potkulaudat, ja muut vastaavat välineet, retkituolit ja -pöydät, yli 50 cm pitkät avainketjut, laser-osoittimet ja muut voimakkaat valonlähteet, megafonit, paineilmatorvet ja muut vastaavat voimakkaat äänilähteet 

Alueelle ei saa myöskään tuoda lemmikkieläimiä. Opaskoirat ja muut virkatehtävissä olevat koirat ovat sallittu. Älä jätä koiraa kuumaan autoon! Lisätietoja kielletyistä esineistä ja aineista saat järjestyksenvalvojilta. Alueella kerjääminen, kaupustelu adressien keruu sekä muu vastaavanlainen toiminta on kiellettyä ilman järjestäjän edustajan antamaa kirjallista lupaa. 

Asiakas saa tuoda alueelle yhden avaamattoman ja alkuperäisellä etiketillä varustetun muovisen vesipullon, jonka koko on enintään 0,5 litraa. Muut juomat eivät ole sallittuja. 

Tapahtuma-alueelle saavuttaessa ja siellä oltaessa on käytettävä turvallisuussyistä jalkineita. Paidatta oleskelu alueella ei ole sallittua. 

Suurissa yleisötapahtumissa liikkuu aina myös näpistelijöitä ja varkaita. Pidä siis huoli henkilökohtaisista tavaroistasi. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen Imatran poliisiasemalle, josta niitä voi tiedustella. 

Meille on ensisijaisen tärkeää, että festivaalivieraamme saavat nauttia turvallisesti festivaaliviikonlopusta yhdessä ystävien ja muiden festivaalivieraiden kanssa. Festivaalilla työskentelevät ammattitaitoiset järjestyksenvalvojat ja ensiapuhenkilökunta, joiden tehtävänä on varmistaa tapahtuman turvallinen kulku sekä ennaltaehkäistä mahdolliset vaaratilanteet. Tavoitteenamme on rakentaa Power Festivalista tapahtuma, jonne asiakkaiden on turvallista tulla viihtymään.

Festivaalialueen palvelut

 • Ruokamyyntipisteitä
 • Oheistoiminta-alueita
 • Baareja ja anniskelupisteitä
 • WC – tiloja
 • Ensiapu- ja terveydenhuoltopiste

Narikka

Sisääntulon yhteydessä löytyy narikka, jonne voi jättää tavaroita talteen. Narikka on maksuton. 

Löytötavarat

Festivaalin aikana löytötavaroita voi tiedustella festivaalialueen narikasta. Mikäli löydät alueelta hukkuneita esineitä, toimita ne festivaalialueen narikkaan.

Sijainti

Google Maps Kartta
https://goo.gl/maps/LdAuvgjRZoe1xK1XA

Roskat

Festivaalialueella sijaitsee jäteastioita, joihin toivomme kävijöiden vievän roskansa.  Käytämme vai biohajoavia välineitä. Alueella partioi myös siistijöitä. Säästetään yhdessä alueen luontoa viettämällä yhdessä ihana ja vastuullinen viikonloppu.

Mitä mukaan Power festivaaliin

Suosittelemme, että asiakkaat ottavat mukaan ainakin seuraavat:

 • Sadesuoja (myynnissä myös alueella)
 • Lämmin pusero tai takki
 • Hyvät kengät
 • Kamera (meillä saa ja pitääkin kuvata sekä ennen kaikkea jakaa kuvia)
 • Puhelin
 • Korvatulpat
 • Hyvää festivaalimieltä <3

Mainostajat ja yritykset

Power Festivalin takana on tapahtuma-alan huippuammattilaisia, joilla on yhdessä jopa 50 vuoden sekä usein kymmenien suurtapahtumien kokemus tapahtumanjärjestämisestä. Vastuullinen tapahtumien järjestäminen on arvo, jota olemme aina vaalineet tekemisessämme ja siitä olemme myös tunnettuja.

Etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.
Mikäli tapahtumayhteistyö kiinnostaa ota yhteyttä osoitteeseen: info@powerfestival.fi

Median akkreditointi: info@powerfestival.fi

Mainitse viestissäsi

 1. Edustamasi media
 2. Nimesi
 3. Yhteystietosi
 4. Toimenkuvasi

Vastaamme mahdollisemmin nopeasti ja sovimme yhdessä sujuvan sisäänpääsyn festivaaliin sekä mediapisteelle. Haastattelupyynnöt käsitellään ennen festivaalia ja ne tulee lähettää yllä mainittuun osoitteeseen viimeistään 14vrk ennen tapahtumaa. 

Artistien haastattelupyynnöt voi lähettää osoitteseen sami.vepsalainen@powerfestival.fi 

Copyright © 2022 Powerfestival